Werken bij Thoonen Metaalbouw

Jouw toekomst bij ons?

Wat leuk dat jij hier terecht bent gekomen en geïnteresseerd bent in ons bedrijf.
Wij vertellen jou op deze plek graag meer over Th. Thoonen Nijmegen b.v., of kortweg Thoonen Metaalbouw. Op deze website vind je onder andere meer informatie over hoe wij zijn als werkgever, hoe gezellig het bij ons is, welke mogelijkheden wij jou bieden, en wanneer wij een perfect match zijn.

Uiteraard vind jij hier ook de openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen, maar denk jij wel een match te zijn? Neem dan alsnog contact met ons op!

Werken in een dynamisch bedrijf?

Dynamische maar duurzame relaties met onze collega’s vinden wij erg belangrijk. Je moet bij ons je pensioen kunnen halen, dat is ons streven.

Wij maken mooie dingen met leuke mensen dus wat zouden wij zonder al deze leuke mensen zijn? En aangezien wij nog blijven groeien zijn wij dus op zoek naar nog meer leuke mensen. Groeien doe je namelijk samen! Het liefst samen met jou.

Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Je brengt tenslotte toch heel wat uurtjes bij ons door dus dan is het wel zo prettig wanneer er een fijne werksfeer is. Eentje waarvoor we altijd ons best doen om deze te verbeteren en open staan voor feedback van onze mensen.

Deze werksfeer wordt onder andere gecreëerd doordat wij een zeer platte organisatiestructuur hebben. Iedereen helpt elkaar, kan bij elkaar binnenlopen en er is ruimte om een sociaal praatje te maken met je collega’s.

Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Of jij nu start vanuit een functie vanuit een ander bedrijf, of jij bent die starter in de techniek en begint bij ons via een stage of leer-werkplek. Doordat wij naar elkaar luisteren, kunnen wij de talenten iedereen zo goed mogelijk te benutten: Er zijn volop mogelijkheden binnen Thoonen.

 

Spreekt jou dit aan? Wil je ook in een jong en enthousiast team werken en onderdeel zijn van nieuwe producten en oplossingen? Wil je, net als wij, trots zijn op wat je elke keer weer realiseert, solliciteer dan op een van onderstaande vacature(s)