Stijlvolle terrasoverkapping met lamellen te Nijmegen

Met een van onze terrasoverkappingen geniet je nog meer van de zomer: Open als je wilt genieten vd lichtinval, gesloten als je wilt genieten vd schaduw… Laat ons gerust adviseren over de mogelijkheden.

De overkappingen van Thoonen zijn er voor hen die houden van een mooie en strakke afwerking. Alle opties en zij-elementen zijn namelijk naadloos geïntegreerd (type afhankelijk). Wat dacht je van elegante schuifpanelen als wand met gezellige verlichting onder de overkapping voor tijdens de latere uurtjes? Deze overkappingen beschermen je  tegen weer en wind, zodat je de hele dag door kunt genieten als God in Frankrijk, Italië of Spanje, en dat gewoon in jouw eigen tuin.

Het dak van deze terrasoverkapping bestaat uit aluminium lamellen met diverse functies. De zon tegenhouden, een briesje binnenlaten of de regen een stapje voor zijn? Met de Somfy handzender of smartphone, kun je de lamellen van de terrasoverkapping eenvoudig sluiten of kantelen. Na een regenbui kan het dak snel en gemakkelijk weer open, terwijl het water gecontroleerd wordt afgevoerd.

 

Opdrachtgever Particulier. Oplevering 2020.

Bijbehorende producten