Home

Welkom bij Thoonen Metaalbouw

I.v.m. Carnaval zijn wij maandag 20 februari gesloten. Wij wensen alle carnavallisten een mooi feest toe.

Th. Thoonen Nijmegen b.v. ook bekend onder de naam Thoonen Metaalbouw, is een modern geoutilleerd en geleid Metaalbouwbedrijf. In Nijmegen staat een kantoor van 450 m2 en een fabricagehal van 1500 m2. In de 123 jaar dat het bedrijf bestaat is de aard van de werkzaamheden aanzienlijk veranderd. De inzet, vakmanschap en het kwaliteitsbewustzijn zijn echter gebleven.

Thoonen Metaalbouw heeft zich de laatste decennia in het bijzonder toegelegd op het produceren en monteren van metalen ramen, (automatische-)deuren, fijn staalwerk en winkelpuien. Alle werkzaamheden worden met uiterste professionaliteit en naar specifieke wensen en eisen van de klant uitgevoerd.

Thoonen Metaalbouw adviseert en informeert graag over de nieuwste technieken op het gebied van materialen (aluminium, staal, rvs of messing), oppervlaktebehandeling en bedieningsmogelijkheden en inbraakwerende maatregelen. Bij onverhoopte calamiteiten wordt er snel hulp geboden.

Klanten zijn o.a. casino’s, detailhandel, het grootwinkelbedrijf, architecten, interieurbouwers, inkooporganisaties, farmaceutische industrie, gezondheidscentra, de bankwereld, universiteiten, ziekenhuizen en bouwkundige aannemers. Maar ook de particulier is bij ons van harte welkom.

Nieuws

Social media